Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Rissalat med tun
Skinkeschnitzler med citron og chili
Stegt kalkun med tranebær
Sørøver-boller
Ovnbagt fisk med spinat
Kyllingesuppe
Majs i dild
Mørksej i fad med bulgur
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Kyllingesuppe
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Majs i dild
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Mørksej i fad med bulgur
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Ovnbagt fisk med spinat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Rissalat med tun
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skinkeschnitzler med citron og chili
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Sørøver-boller
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Stegt kalkun med tranebær
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
10 g.
rasp
Fisk
¾ kg.
sejfilet
½ kg.
skrubbefileter
280 g.
tun
Grønt
500 g.
aspargeskartofel
1 stk.
avocado
110 g.
blegselleri
½ kg.
champignoner
40 g.
chilipeber
1 stk.
citron
12 g.
dild
1 stk.
grøn chili
1 stk.
grøn peberfrugt
1 stk.
gul peberfrugt
80 g.
gulerødder
2/3 stk.
hvidløg
¾ kg.
kartofler
2/3 kg.
majs
2 g.
merian, frisk
5 stk.
porrer
3 stk.
rød peberfrugt
200 g.
solsikkepirer
200 g.
spinat
200 g.
spinat, frisk
450 g.
tomater
1 stk.
zittauerløg
Kød
2/3 kg.
kalkunbryst
200 g.
kyllingebryst
2/3 kg.
skinkeschnitzler af inderlår
Kolonial
2 kg.
blandet slik
2/3 kg.
bulgur
450 g.
flåede tomater
1 ½ kg.
flormel
30 cl.
grønsagsbouillon
105 cl.
hønsebouillon
3 ¾ kg.
hvedemel
1 g.
laurbærblade
5 cl.
lime
20 g.
majsstivelse
6 cl.
olie
6 ¾ cl.
olivenolie
5 g.
oregano
200 g.
pasta, frisk
425 g.
ris
5 g.
sennep
½ kg.
sukker
4 g.
timian
40 g.
tørret tranebær
Mejeri
8 stk.
æg
10 cl.
fromage frais
400 g.
gær
20 cl.
kaffefløde
1600 kg.
Karolines Fromage Frais 0,3%
½ l.
mælk
25 g.
parmasan ost
2 dl.
piskefløde
¾ kg.
smør
Yderligere
7 ½ cl.
citronsaft
120 g.
groft salt
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17