 | | | | | | | | Pølsehorn som børnene elsker. | | | | |
 | | | | | | | | Smelt smøret i en gryde. Hæld det over i en skål, tilsæt mælken og rør gæren ud i blandingen. Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt af melet tilbage. Ælt dejen godt og stil den til hævning i ca. 30 min. tildækket af et fugtigt viskestykke.
Del dejen i boller og rul hver bolle ud til en slange på tykkelse med en pegefinger. Rul slangen som en spiral om den miderste 2/3 af pølsen (som snogbrød). Snit et lille kryds i hver ende af pølsen (ca. 1 cm. dyb).
Pensl enderne med lidt olivenolie, så de bliver lækre sprøde.
Lad pølsehornene efterhæve i 15 min., og bag dem midt i ovnen i 15 min. ved 200 grader | | | | |
 | | | | | | | | Pølsehorn er gode med ketchup til. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 100 g. | smør | 12 dl. | mælk | 100 g. | gær | 2000 g. | hvedemel | 4 tsk. | salt | 4 tsk. | sukker | 48 stk. | pølser ½ størrelse af normale pølser |
| | | | |
|