  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Pølsehorn som børnene elsker. |   |  |   |   |   |  
   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Smelt smøret i en gryde. Hæld det over i en skål, tilsæt mælken og rør gæren ud i blandingen. Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt af melet tilbage. Ælt dejen godt og stil den til hævning i ca. 30 min. tildækket af et fugtigt viskestykke. 
  Del dejen i boller og rul hver bolle ud til en slange på tykkelse med en pegefinger. Rul slangen som en spiral om den miderste 2/3 af pølsen (som snogbrød). Snit et lille kryds i hver ende af pølsen (ca. 1 cm. dyb). 
  Pensl enderne med lidt olivenolie, så de bliver lækre sprøde.
  Lad pølsehornene efterhæve i 15 min., og bag dem midt i ovnen i 15 min. ved 200 grader |   |  |   |   |   |  
   |  |  |   |  |   |  |   |  |   | Pølsehorn er gode med ketchup til. |   |  |   |   |   |   
			 | 
			  | 
			
				  |  |  |   |  |   |  |   |  |   | | 100  g. |  smør  |  | 12  dl. |  mælk  |  | 100  g. |  gær  |  | 2000  g. |  hvedemel  |  | 4  tsk. |  salt  |  | 4  tsk. |  sukker  |  | 48  stk. |  pølser ½ størrelse af normale pølser |  
  |   |  |   |   |   |   
			 |