  | | | | | | | | Kom de første 8 ingredienser i en gryde og bring det i kog. Lad det småkoge uden låg i ca. 1 time. Tag kyllingenstykkerne op og lad dem køle af i 15-20 minutter. Pil kødet fra benene og skær det i passende stykker. Tilsæt kyllingestykkerne og gulleroden. lad det koge yderligere 10 min. ved middelvarme. Smag til med salt og peber. Tilsæt nudlerne og lad det koge endnu 10 min. Server flutes til.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 12 dl. | vand | 1 spsk. | sorte peberkorn | 1 tsk. | basilikum, tørret | 1 tsk. | oregano | 2000 g. | kyllinger, friske Uden skin | 4 fed | halverede hvidløg | 1 | zittauerløg renset og skåret i kvarte | 2 stilke | selleri | 2 | skiveskåret gulerødder | | salt | | friskkværnet peber | 200 g. | æggenudler | 160 g. | flütes |
| | | | |
|