| | | | | | | | Skær en lomme i kyllingebrystfileterne, og fyld denne med rød pesto. Vask de nye kartofler, og kog i en gryde med letsaltet vand. Grill kyllingebrystfileterne til kødet er gennemstegt og server straks sammen med sprød og frisk salat med soltørrede tomater, oliven, croutons og dressing.
| | | | |
| | | | | | | | Ønskes en mindre koncentreret pestosmag, kan du nøjes med at pensle pestoen på kødet.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 | kyllingefilet | 4 spsk. | SVANSØ rød pesto | 1 | rød peberfrugt | 1 | gul peberfrugt | 200 g. | soltørede tomater i olielage | 100 g. | hvidløds croutons | 100 g. | oliven | 200 g. | rucolasalat | 200 g. | frisésalat | 400 g. | nye danske kartofler |
| | | | |
|