  | | | | | | | | | | Hak løg, peberfrugt, bladselleri og gulerod og bland det sammen. Svits det sammen i olien. Risene og krydderierne svitses kort med grønsagsblandingen. Tilsæt bouillonen og lad det snurrer under låg i 15- 20 minutter. Mørbraden skæres i lange tynde strimler og vendes i risene. Lad det simre sammen i ca. 5 minutter. | | | | | |
 | | | | | | | | | | lad risretten trække i små 5 minutter inden den serveres, med evt. groft brød | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 2 | zittauerløg | | 1 | rød peberfrugt | | 3 | bladselleri | | 1 | gulerod | | 1 spsk. | olie | | 4 dl. | parboiled ris | | 1 ½ tsk. | paprika | | ½ tsk. | cayennepeber | | ½ tsk. | timian | | 4 fed | hvidløg | | 5 dl. | hønsebouillon | | 1 | stor svinemørbrad afpudset for fedt | | 240 g. | groft brød |
| | | | | |
|