| | | | | | | | Skær kartoflerne ud til både og vend dem i det ½ olie med salt og peber. Bag dem i ovnen i en lille halv time ved 200 grader. Form kødet til bøffer og steg dem ved svag varme på panden eller grill dem. Hak 1/3 af løget til dressingen og svits det med chilifrugten i resten af olien. Tilsæt tomaterne, som er hakket i tern, lad det simre i 5 minutter. Dressingen blendes så den er jævn, og smag til med salt og peber. Steg resten af løgene til de er gyldne og smag til med soya og peper. Lun Sandwichbollerne og kom fyldet i. Anret det på en tallerken sammen med de ovnbagte kartofter. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 400 g. | hakket magert oksekød | 4 sk. | ost | 24 | salatblade | 4 | syltede agurker i skiver | 1 | rød chilli | 3 | zittauerløg | 2 spsk. | olie | 1 spsk. | soya | | salt | 4 | grove sandwichboller | 8 | bage kartofler |
| | | | |
|