 | | | | | | | | | | Lækker farsbrød med gorgonzola. | | | | | |
 | | | | | | | | | | Et ildfast fad smøres.
Farsen røres sammen med halvdelen af fløden, løg, æg, mel, tomatpuré, hvidløgssalt/hvidløg, (salt), peber og champignoner.
Det hele kommes i fadet, og det resterende smør fordeles over farsen sammen med gorgonzola og mozarella. Resten af piskefløden hældes over.
Fadet sættes på midterste rille i ovnen ca. 40-50 minutter.
Kartoflerne klargøres og koges.
Serverer farsbrødet med de kogte kartofler til. | | | | | |
 | | | | | | | | | | Varierer selv farsbrødet ved at tilsætte andre grønsager. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 500 g. | hakket magert svinekød | | 2 ½ dl. | piskefløde | | 2 | finthakket zittauerløg | | 250 g. | champignoner | | 50 g. | tomatpure | | 2 fed | hvidløg | | | friskkværnet peber | | 2 spsk. | hvedemel | | 15 g. | smør | | 1 | æg | | 40 g. | gorgonzola | | 200 g. | mozzarella | | 2 tsk. | salt | | 1000 g. | kartofler |
| | | | | |
|