| | | | | | | | Skær kyllingebryst i tern og pensl med barbecue. Skær peberfrugt og ananas i grove tern. Fordel kylling, peberfrugt og ananas på spyd og lad det marinere i køleskabet i ca. en halv time. Majssalsa: Afdryp majsene. Halvér avocadoen, fjern sten og skræl og skær avocadoen i små tern. Halvér tomaterne, fjern kerner og skær tomaterne i strimler. Hak løget fint. Vend majs sammen med avocado, rødløg, tomater og agurk. Tilsæt eventuelt finthakket chili og krydr med salt og peber. Vend citronsaft og olivenolie i salsaen. Grill kyllingespydene i ca. 3 min. på hver side, til kødet er gennemstegt. Servér med majssalsa og groft brød. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 400 g. | kyllingebryst uden skin | 2 | rød peberfrugt | 1 | ananas | 4 spsk. | barbecuesauce | 1 ds. | majs | 1 | moden avocado | ½ | citron | 1 | rødløg | 4 | tomater | ½ | agurk i små tern | 1 | lille chilipeber ;evt. | 4 spsk. | olivenolie | | salt | | friskkværnet peber | 200 g. | groft brød |
| | | | |
|