| | | | | | | | Steg kyllingen godt igennem på en pande. Kom en sjat olie i bunden af en gryde. Når den er varm tilsættes karryen. Tilpas alt efter hvilken karry og hvor stærk retten ønskes. Rør godt rundt så den ikke brænder fast. Tilsæt så æbler, gulerødder og løg og lad det svitse godt igennem. Så røres melet i og derefter tilsættes bouillonen. Når dette er kogt igennem tilsættes kylling og mælk. Der smages til med salt, peber og evt. ekstra karry. Lad retten simre i ca. 20 min.
Kort tid før den serveres kommes ananassen i. Retten serveres med ris eller flutes. Drys evt. med kokos. God appetit. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | kyllinger i tern/strimler | 2 | æbler uden skræl og kernehus | 3 | revede gulerødder | 1 | snittet zittauerløg | ½ ds. | ananas uden væde | ½ l. | mælk | ½ l. | bouillon | 2 tsk. | karry ca. | | hvedemel til jævning | | olie til stegning | 4 dl. | ris | 240 g. | flütes |
| | | | |
|