| | | | | | | | Tag skindet af kødet og skær spidserne af i hver ende. Skær brysterne midt over, sæt dem sammen, vikl skindet omkring kødet og fæstn med en bomuldssnor. Grill kødet og lad det hvile pakket i stanniol ca. 10. min. mens grøntsagerne renses og skæres i mindre stykker. Grøntsagerne svitses i tykbundet gryde med lidt ekstra jomfru olivenolie. Gryden tages af blusset. Krydderurterne hakkes, tilsættes grøntsagerne og smages til med salt og peber. Grøntsagerne anrettes på tallerkenen vha. en cylinder.
Retten serveres med nye danske kartofl er og chutney.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | fersk andebryst | 4 | forårsløg | 1 | squash | 1 | gulerod | | timian, frisk | | kørvel | 1000 g. | kartofler | 4 tsk. | olivenolie | 1 glas | Chutney med tranebær og syltede Ingefær |
| | | | |
|