| | | | | | | | Bland olie og eddike. Vask tomaretne og skær den i skiver. Skær rødløgeene i små stykker og bland den let med tomaterne og den friskhakkede basilikum. Vend det med olie-edikkeblandingen og stil det tildækket i køleskab i ca. 2 timer.
Rens champignonerne og skære dem halve på den lodrette side. Steg dem i 5-8 minutter på panden, og drys til slut med lidt salt og friskkværnet peber. Pisk æggene sammen med salt, mælk og parmesanost og hælder æggemassen på panden. Løft af og til æggemassen væk fra bunden af panden, til det hele er stivnet. Læg champignonerne i midten og vip den ene side over, så du får en halvcirklet omelet. Server tomatsalat og groft brød til. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 200 g. | tomater | 1 | rødløg | 4 spsk. | olivenolie | 2 spsk. | balsamicoeddike | | basilikum, frisk | 500 g. | champignoner | | smør til stegning | 12 | æg | 2 dl. | mælk | | salt | | friskkværnet peber | 4 spsk. | parmasan ost | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|