| Grønt | 1 kg. | aspargeskartofel | 10 g. | enebær | 8 stk. | forårsløg | 250 g. | grønne asparges | 135 g. | gulerødder | ¼ stk. | hvidløg | 1/3 bdt. | persille | 50 g. | persille, frisk | 1 stk. | porrer | 50 g. | purløg, frisk | 50 g. | rødløg | 100 g. | salatløg | 14 g. | selleri | 360 g. | tomater | | Kød | 1 ½ kg. | skinke i tern | ¾ kg. | svinemørbrad | | Kolonial | 40 g. | basilikum, tørret | 15 g. | dijonsennep | 80 g. | koriander | 3 g. | laurbærblade | 3 cl. | olie | 10 cl. | olivenolie | 2/3 kg. | ris | 2 g. | stjerne anis | | Yderligere | 20 cl. | pernod | 4 ½ cl. | sherryeddike |
| |