| Bager | 480 g. | groft brød | | | Grønt | 16 g. | basilikum, frisk | 250 g. | champignoner | 480 g. | gulerødder | ¾ stk. | hvidløg | 200 g. | kartofler | 100 g. | pærer | 3 stk. | porrer | 3 stk. | rød peberfrugt | 450 g. | selleri | 3 stk. | zittauerløg | | Kød | 1 1/3 kg. | kyllinger | ¾ kg. | kyllingebryst | 1 kg. | røget hamburgerryg | | | Kolonial | 50 g. | brun farin | 1 ¼ kg. | flåede tomater | 2 g. | friskkværnet peber | 400 g. | hakkede tomater | 2 cl. | hønsebouillon | 8 g. | karry | 200 g. | lasagneplader | 40 g. | mandelflager | 10 cl. | olie | 1 ½ cl. | olivenolie | 2/3 kg. | pasta, frisk | 1 ½ cl. | raps olie | 116 g. | ris | 30 g. | rosiner | 20 cl. | soya | 30 g. | sukker | 9 g. | timian | 340 g. | vilde ris | | Mejeri | 200 g. | hytteost | 45 g. | margarine | 100 g. | ost 30+ | 50 g. | smør | 1/3 l. | ymer | | | Yderligere | ½ cl. | citronsaft | 5 g. | groft salt |
| |