| Grønt | ½ kg. | champignoner | 40 g. | chilipeber | 1 stk. | citron | 1/3 stk. | hvidløg | 1 kg. | kartofler | 40 g. | krydderurter | 4 stk. | porrer | 50 g. | purløg | ½ kg. | spinat, frisk | 2/3 stk. | zittauerløg | | Kød | 400 g. | kogt skinke | 2/3 kg. | røde pølser | 1 1/3 kg. | skinkeschnitzler af inderlår | | | Kolonial | 40 cl. | eddike | 55 cl. | grønsagsbouillon | 40 g. | majsstivelse | 2 ½ cl. | olie | ¾ cl. | olivenolie | 400 g. | pasta | 200 g. | pasta, frisk | 20 g. | soltørrede tomater | 60 g. | sukker | | | Mejeri | 6 stk. | æg | 400 g. | hytteost | 4 dl. | piskefløde | 50 g. | smør | | Yderligere | 40 g. | mild Danbo 30% |
| |