| Bager | 240 g. | brød | | | Fisk | 140 g. | tun | | | Grønt | 400 g. | bønner | 3 g. | citrongræs | 200 g. | egebladsalat | 4 stk. | forårsløg | 1 stk. | grøn peberfrugt | 320 g. | gulerødder | 1/3 stk. | hvidløg | 2 stk. | limefrugt | 400 g. | peberfrugter | 1 stk. | rød peberfrugt | 200 g. | rosenbladsalat | 200 | ruculasalatblade | 360 g. | tomater | 1 stk. | zittauerløg | | Kød | 2/3 kg. | andebryst | ¾ kg. | kyllingebryst | 150 g. | kyllingefilet | | | Kolonial | 228 g. | hvedemel | 12 cl. | jordnøddeolie | 60 g. | majskerner | 3 cl. | olivenolie | 2/3 kg. | pasta, frisk | 100 g. | pinjekerner | 10 g. | salt | | | Mejeri | 15 g. | gær | 150 g. | ost 10+ |
| |