Fredag 17. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Champignon à la creme
Kalkunlasagne
Pasta med laks
Pasta med rejer og kapers
Kylling med grønt og persillekartofler
Vanillekranse - 1
Champignonpesto
Bagte kartofler med fyld
Pasta med parmaskinke og ratatouille
Pebernødder - 2
Kalveculotte med sauterede rodfrugter
Grill spyd med kalkun
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Bagte kartofler med fyld
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Champignon à la creme
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Champignonpesto
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Grill spyd med kalkun
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalkunlasagne
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalveculotte med sauterede rodfrugter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kylling med grønt og persillekartofler
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med laks
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med parmaskinke og ratatouille
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med rejer og kapers
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pebernødder - 2
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Vanillekranse - 1
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
2/3 stk.
flüte
440 g.
groft brød
Fisk
400 g.
laksefilet
150 g.
rejer
Grønt
1 stk.
aubergine
2 1/3 kg.
bage kartofler
220 g.
blegselleri
1 ½ kg.
champignoner
480 g.
cherrytomater
10 g.
citronskal
1 stk.
grøn peberfrugt
3 stk.
gul peberfrugt
1 kg.
gulerødder
½ stk.
hvidløg
4 g.
ingefær
8 g.
ingefær, frisk
¾ kg.
kartofler
280 g.
majs
16 g.
merian, frisk
½ stk.
pastinakker
40 stk.
persillekviste
1 ¾ stk.
persillerod
32 g.
purløg, frisk
3 stk.
rød peberfrugt
100 g.
rødløg
2/3 kg.
små kartofler
1 stk.
squash
½ kg.
tomater
4 stk.
zittauerløg
Kød
2/3 kg.
culotte steg
½ kg.
hakket kalkunkød
¾ kg.
kalkunbryst
¾ kg.
kyllinger
160 g.
parmaskinke
80 g.
roastbeef af inderlår
Kolonial
4 g.
basilikum, tørret
¾ kg.
brun farin
10 g.
dijonsennep
1 ¼ kg.
flåede tomater
15 cl.
grønsagsbouillon
32 g.
hjortetaksalt
4 kg.
hvedemel
8 g.
kanel
30 g.
kapers
240 g.
lasagneplader
4 g.
majsstivelse
1 kg.
mandler
5 g.
muskatnød
4 g.
nelliker
3 cl.
olie
5 ¼ cl.
olivenolie
400 g.
pasta
300 g.
pasta, frisk
5 g.
salt
300 g.
spaghetti
1 kg.
sukker
6 g.
timian
225 g.
tomatsauce med kryderurter
20
vanille
Mejeri
4 stk.
æg
20 cl.
kaffefløde
30 g.
ost 10+
100 g.
parmasan ost
2 ½ dl.
piskefløde
½ kg.
plantemargarine
200 g.
revet Mozzarella
1 ½ kg.
smør
15 cl.
syrnet fløde 9%
Yderligere
3 g.
groft salt
50 g.
hasselnødekerner
4 g.
peber
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17