| Bager | 480 g. | groft brød | 12 ¾ stk. | tarteletter | | Fisk | ¾ kg. | hellefisk | ¾ kg. | laks | 300 g. | tun | | | Grønt | 16 g. | basilikum, frisk | 92 g. | bladselleri | 250 g. | champignoner | 1 stk. | grøn peberfrugt | 400 g. | gulerødder | ½ stk. | hvidløg | 1 kg. | kartofler | 6 stk. | limefrugter | 400 g. | majs | 2 stk. | rød peberfrugt | 400 g. | rosenkål | 8 stk. | zittauerløg | | Kolonial | 2 g. | blad husblas | 30 cl. | fiskebouillon | 2 kg. | flåede tomater | 2 g. | friskkværnet peber | 200 g. | lasagneplader | 1 g. | laurbærblade | 50 g. | mayonnaise | 1 ½ cl. | olivenolie | 1 ½ cl. | raps olie | | | Mejeri | 4 stk. | æggeblommer | 30 cl. | creme fraiche | 200 g. | hytteost | 100 g. | ost 30+ | 2/3 dl. | piskefløde | | | Yderligere | 1 ¾ cl. | citronsaft | 7 g. | groft salt |
| |