| Bager | 2/3 stk. | flüte | | | Grønt | 3 stk. | avocadoer | 20 g. | basilikum, frisk | 1 stk. | citron | 50 g. | dild | 6 stk. | forårsløg | ½ kg. | gulerødder | ½ stk. | hvidkål | 1 stk. | hvidløg | 250 g. | kantareller | 2 ¼ kg. | kartofler | 100 g. | persille, frisk | 1 g. | rosmarin | 3 g. | rosmarin, frisk | 3 g. | salvie, frisk | 150 g. | skalotteløg | ½ stk. | squash | 3 g. | timian, frisk | 380 g. | tomater | 5 ¼ stk. | zittauerløg | | | Kød | 50 g. | bacon | 1 kg. | hakket magert oksekød | 200 g. | kogt skinke | 400 g. | lammefars | 1 ½ kg. | lammehals | ¾ kg. | roastbeef af inderlår | 2/3 kg. | strudsekølle | ¾ kg. | udbenet lammebov | | Kolonial | 4 ¾ cl. | balsamicoeddike | 1 g. | basilikum, tørret | 40 g. | husblas | 40 g. | hvedemel | 4 g. | karry | 2 g. | koriander | 50 g. | mayonnaise | 10 cl. | oksebouillon | 1 ½ cl. | olie | 8 cl. | olivenolie | 4 g. | oregano | 340 g. | ris | 2 g. | salt | 38 cl. | soya | ½ kg. | spaghetti | 1 g. | timian | 200 g. | tomatpure | | | Mejeri | 2 stk. | æg | 10 cl. | creme fraiche | 2 ½ dl. | piskefløde | 150 g. | revet Mozzarella | 75 g. | smør | | | Yderligere | 200 g. | butterdej | 1 ½ cl. | citronsaft | 2 g. | groft salt | 40 cl. | hvidvin | 1/3 stk. | zucchini (squash) |
| |