| Bager | 240 g. | groft brød | | | Grønt | 1 stk. | appelsin | 20 g. | basilikum, frisk | 400 g. | gulerødder | | hvidkål | 2/3 stk. | hvidløg | 500 g. | kartofler | 2 stk. | porrer | 16 g. | purløg, frisk | 1 ½ stk. | squash | 200 g. | tomater | 6 ¼ stk. | zittauerløg | | | Kød | 1 kg. | hakket magert oksekød | 2/3 kg. | kalveyderlår | | Kolonial | 1 cl. | balsamicoeddike | 40 g. | hvedemel | 4 g. | karry | 15 g. | ketchup | 20 cl. | lys kalvefond | 10 g. | majsstivelse | 10 cl. | oksebouillon | 9 cl. | olivenolie | 4 g. | oregano | 4 g. | ris | ½ kg. | spaghetti | 1 g. | tandori | 200 g. | tomatpure | | | Mejeri | 1 stk. | æg | 14 ½ cl. | creme fraiche | 2 ½ dl. | piskefløde | 150 g. | revet Mozzarella | | Yderligere | 200 g. | butterdej | 250 g. | kalkunbacon |
| |