Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Wok med kalkun
Tyrkisk brød - 1
Panerede skorzonerrødder
Stuvede hvidkål
Pitabrød med oksefyld
Peberrods sovs sur/sød
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Panerede skorzonerrødder
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Peberrods sovs sur/sød
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pitabrød med oksefyld
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Stuvede hvidkål
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Tyrkisk brød - 1
Antal stk.
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Wok med kalkun
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
200 g.
brød
200 g.
groft brød
200 g.
rasp
Grønt
1 stk.
agurk
4 stk.
ananas
1 stk.
avocado
50 g.
chilipeber
1 stk.
citron
4 stk.
forårsløg
240 g.
gulerødder
2 stk.
hovedsalat
¼ stk.
hvidkål
¼ stk.
hvidløg
2 g.
ingefær
½ kg.
majs
1 stk.
rød chilli
3 stk.
rød peberfrugt
100 g.
rødløg
¾ kg.
skorzonerrødder
1/3 stk.
spidskål
2/3 kg.
tomater
1 stk.
zittauerløg
Kød
½ kg.
hakket magert oksekød
½ kg.
kalkun i strimler
400 g.
kyllingebryst
Kolonial
60 g.
barbecuesauce
1 kg.
dürum hvedemel
2 ¼ cl.
eddike
20 g.
flormelis
150 g.
grahamsmel
40 cl.
hønsebouillon
1 1/3 kg.
hvedemel
80 g.
krydderimiks
45 g.
mel
50 cl.
olie
6 cl.
olivenolie
340 g.
ris
14 g.
salt
5 cl.
soyasauce
Mejeri
120 g.
æggehvider
115 g.
gær
300 g.
gaio
1 1/3 l.
mælk
75 g.
ost 10+
35 g.
smør
Yderligere
1 ½ cl.
citronsaft
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17