| Bager | 240 g. | groft brød | 160 g. | rugbrød | | Grønt | 330 g. | bladselleri | 400 g. | grønne bønner | 80 g. | gulerødder | 3 stk. | hovedsalat | 2/3 stk. | hvidløg | 24 g. | persille, frisk | 24 g. | purløg, frisk | 1 stk. | rød peberfrugt | 2 stk. | zittauerløg | | | Kød | ½ kg. | kyllingebryst | 300 g. | røget hamburgerryg | ¾ kg. | svinemørbrad | | | Kolonial | 1 g. | cayennepeber | 10 g. | dijonsennep | 50 cl. | hønsebouillon | 3 cl. | olie | 340 g. | parboiled ris | ½ kg. | pasta, frisk | 60 g. | store kapers med stilk | 1 g. | timian | | Mejeri | 2 stk. | æggeblommer | 1 dl. | piskefløde | | Yderligere | 3 g. | paprika |
| |