Fredag 17. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Citron marinade
Farsbrød med champignon og nye kartofler
Babymos med gulerod
Babymos med banan
Courgette/gulerod bøffer med pebersalat
Italienske koteletter
Asparges i wok
Pasta i laksesauce
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Pasta med grønsagssauce
Grillede artiskokker med friske rejer og dild
Mørbrad i skiver med citruskartofler
Avocado dip
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Asparges i wok
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Avocado dip
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Babymos med banan
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Babymos med gulerod
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Citron marinade
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Courgette/gulerod bøffer med pebersalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Farsbrød med champignon og nye kartofler
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Grillede artiskokker med friske rejer og dild
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Italienske koteletter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Mørbrad i skiver med citruskartofler
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta i laksesauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med grønsagssauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
200 g.
brød
200 g.
groft brød
Fisk
400 g.
rejer
Grønt
1 stk.
æble
8 stk.
avocadoer
200 g.
bananer
50 g.
basilikum, frisk
1 stk.
blomkål
½ kg.
bønner
250 g.
champignoner
1 ½ stk.
citron
2/3 kg.
courgetter
50 g.
dild
40
friséesalatblade
300 g.
frisésalat
40 g.
friskhakket dild
2 ½ cl.
friskpresset citronsaft
2 stk.
grøn peberfrugt
200 g.
grønne asparges
2 stk.
gul peberfrugt
310 g.
gulerødder
½ stk.
hvidløg
1 1/3 kg.
kartofler
1 1/3 kg.
nye kartofler
16 g.
persille, frisk
3 stk.
rød peberfrugt
100 g.
rødløg
2 g.
rosmarin
200 g.
rucolasalat
1 stk.
squash
3 stk.
zittauerløg
Kød
½ kg.
hakket magert svinekød
480 g.
kyllingefilet
1 kg.
svinekoteletter
¾ kg.
svinemørbrad
Kolonial
2 g.
citronpeber
2/3 cl.
fiskesauce
1 glas
grilled artiskok
100 g.
grønne oliven
400 g.
hakkede tomater
55 g.
hvedemel
100 g.
hvidløds croutons
4 g.
hvidløgspulver
3 cl.
hvidvinseddike
1 ½ cl.
limesaft
32 ½ cl.
olie
150 g.
oliven
23 ¾ cl.
olivenolie
½ kg.
pasta
1 1/3 kg.
pasta, frisk
60 g.
rød pesto
400 g.
salsa
4 g.
salt
400 g.
soltørede tomater i olielage
50 g.
sorte oliven
1 ½ cl.
vineddike
Mejeri
2 stk.
æggeblommer
150 g.
feta
6 cl.
fromage frais
20 g.
margarine
100 g.
ost 10+
160 g.
parmasan ost
250 g.
ricotta ost
¼ l.
skummetmælk
50 g.
smør
Yderligere
250 g.
ferske laksefileter
18 g.
groft salt
500 kg.
Karolines GrundSauce med mælk
12 g.
sesamfrø
1 stk.
zucchini (squash)
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17