Fredag 17. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Flæskesteg med brun sauce
Orientalsk boller i karry
Rabarbermuffins
Grønsagslasagne
Kransekage
Franske minisnacks med svampe og oliven
Fiskelasagne med Sej
Rødtunge med spinat
Kalkun i kokosmælk
Brændende kærlighed
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Brændende kærlighed
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Fiskelasagne med Sej
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Flæskesteg med brun sauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Franske minisnacks med svampe og oliven
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Grønsagslasagne
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalkun i kokosmælk
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kransekage
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Orientalsk boller i karry
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Rabarbermuffins
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Rødtunge med spinat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
240 g.
groft brød
Fisk
400 g.
lyssejfilet
½ kg.
rødtunger
Grønt
16 g.
basilikum, frisk
250 g.
broccoli
¾ kg.
champignoner
5 stk.
citroner
8 stk.
forårsløg
½ stk.
gul peberfrugt
1/3 stk.
hvidløg
450 g.
jordskokker
1 kg.
kartofler
300 g.
madæble
persille
2/3 kg.
rabarber
1 stk.
rød chilli
2 ½ stk.
rød peberfrugt
160 g.
skalotteløg
400 g.
spinat
200 g.
spinat, frisk
200 g.
sukker ærter
svampe
6 ¼ stk.
zittauerløg
Kød
½ kg.
bacon
250 g.
kalkun i strimler
1 kg.
svinekam
Kolonial
200 g.
æggenudler
240 g.
akacie honning
40 g.
bagepulver
4 dl.
bouillon
1 ¼ kg.
flåede tomater
250 g.
flormelis
franske mini-snacks med tomat og basilikum
2 g.
friskkværnet peber
20 cl.
grønsagsbouillon
1 kg.
hvedemel
18 g.
karry
260 g.
kødboller
50 cl.
kokosmælk
40 g.
kokosmel
½ kg.
Kranse XX
400 g.
lasagneplader
8 g.
majsstivelse
2 g.
masala
olivenolie
300 g.
pastabånd
4 ½ cl.
raps olie
40 g.
rosiner
33 g.
salt
sky
sorte oliven
200 g.
sukker
Mejeri
80 g.
æggehvider
10 cl.
creme fraiche 38%
25 cl.
fløde 13%
200 g.
hytteost
¾ l.
kærnemælk
½ l.
mælk
25 g.
margarine
75 g.
ost
100 g.
ost 30+
¼ l.
skummetmælk
50 g.
smør
Yderligere
4 ½ cl.
citronsaft
20 g.
groft salt
20 cl.
hvidvin
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17