| Bager | 200 g. | brød | 240 g. | groft brød | | Grønt | ¾ kg. | aspargeskartofel | ¾ kg. | bage kartofel | 200 g. | bønner | 4 stk. | forårsløg | 300 g. | grønne asparges | 240 g. | gulerødder | ½ stk. | hvidløg | 2 g. | ingefær | 1 kg. | kartofler | 25 g. | persille, frisk | 1 stk. | rød chilli | 1 stk. | rød peberfrugt | 200 g. | rødløg | 3 g. | rosmarin, frisk | 3 g. | salvie, frisk | 1/3 stk. | spidskål | 400 g. | svampe | 3 g. | timian, frisk | 3 2/3 stk. | zittauerløg | | | Kød | ½ kg. | kalkun i strimler | 1 kg. | kalvefilét | 1 kg. | lammebov | 400 g. | lammefars | 400 g. | svinemørbrad | | | Kolonial | 3 ¾ cl. | balsamicoeddike | 340 g. | bulgur | 200 g. | dåse asparges | 5 g. | dijonsennep | 50 cl. | grønsagsbouillon | 80 g. | hvedemel | 60 cl. | kalveboullon | 10 g. | kartoffelmel | 15 g. | ketchup | 2 g. | koriander | 80 g. | mandelflager | 11 cl. | olivenolie | 340 g. | ris | 38 cl. | soya | 5 cl. | soyasauce | 15 g. | tomatpure | | Mejeri | 1 2/3 stk. | æggeblommer | ¾ dl. | piskefløde | 125 g. | smør | | | Yderligere | 460 g. | abrikoser | 9 cl. | citronsaft | 12 g. | groft salt |
| |