| Bager | ¾ stk. | flüte | 240 g. | groft brød | 8 stk. | pitabrød | | | Fisk | 150 g. | rejer | | | Grønt | 200 g. | ærter | ½ stk. | agurk | 1 ½ kg. | bage kartofel | 250 g. | champignoner | 1 stk. | gul peberfrugt | 240 g. | gulerødder | 1/3 stk. | hvidløg | ¾ kg. | kartofler | 16 g. | merian, frisk | ¼ bdt. | persille | 50 g. | persille, frisk | 1 stk. | persillerod | 250 g. | salat | 14 g. | selleri | 300 g. | tomater | 3 stk. | zittauerløg | | Kød | 100 g. | bacon | 400 g. | hakket kalkunkød | ½ kg. | kalkun i strimler | ¾ kg. | lammehals | 2/3 kg. | skinkeschnitzler af inderlår | | | Kolonial | 100 g. | barbecuesauce | 4 g. | basilikum, tørret | 3 dl. | bouillon | 400 g. | flåede tomater | 40 g. | hvedemel | 30 g. | kapers | 1 g. | koriander | 1 ½ cl. | limesaft | 15 g. | majsstivelse | 4 ½ cl. | olie | 3 1/3 cl. | olivenolie | 300 g. | pasta, frisk | 10 g. | ribsgelé | 2 g. | salt | 2 g. | sukker | 1 g. | timian | 10 g. | tomatpure | 340 g. | vilde ris | | Mejeri | 1 stk. | æg | 20 cl. | creme fraiche 38% | 1/3 l. | mælk | | skummetmælk | 10 g. | smør | 1/3 l. | ylette | | Yderligere | 20 g. | groft salt | 80 | grønne chilli | 100 g. | kalkunbacon | 30 cl. | rødvin |
| |