| Bager | 160 g. | brød | ¾ stk. | flüte | 240 g. | groft brød | | | Grønt | 4 stk. | æbler | 200 g. | bønnespirer | ½ kg. | champignoner | 20 stk. | forårsløg | 300 g. | grønne asparges | 80 g. | gulerødder | 1 ¼ stk. | hvidløg | 1 kg. | kartofler | 50 g. | persille, frisk | 1 stk. | rød chilli | 200 g. | rødløg | ¾ kg. | tomater | 4 stk. | zittauerløg | | | Kød | 100 g. | bacon | ½ kg. | kylling i strimler | 1 kg. | lammebryst | ¾ kg. | lammehals | 400 g. | svinemørbrad | | | Kolonial | 340 g. | bulgur | 5 g. | friskkværnet peber | 1 g. | garam masala | 50 cl. | grønsagsbouillon | 30 g. | hvedemel | 1 g. | hvidløgspulver | 16 g. | karry | 10 cl. | lammebouillon | 6 cl. | olie | 6 cl. | olivenolie | 2/3 kg. | ris | 10 g. | salt | 10 g. | tomatpure | 340 g. | vilde ris | | Mejeri | 30 g. | margarine | ½ dl. | piskefløde | | Yderligere | 8 cl. | citronsaft | 5 g. | groft salt | 80 | grønne chilli | 20 cl. | hvidvin | 2 g. | paprika | 100 g. | peanuts | 30 cl. | rødvin |
| |