Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Kyllingesalat med bønner og artiskokker
Kødboller i chili-tomatsauce
Rødkål
Salat med kinarejer og tomatbrød
Kalkungryde med kartoffelmos
Lynstegte nudler og grønsager
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
Pizza med savoykål
Lemmonfizz
Solsikkeboller
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Kalkungryde med kartoffelmos
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kødboller i chili-tomatsauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kyllingesalat med bønner og artiskokker
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lemmonfizz
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lynstegte nudler og grønsager
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pizza med savoykål
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Rødkål
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Salat med kinarejer og tomatbrød
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Solsikkeboller
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
1 stk.
flüte
Fisk
300 g.
frosne Kinarejer
Grønt
400 g.
artiskokhjerter
1 stk.
avocado
1 kg.
bage kartofel
blomkål
350 g.
champignoner
4 stk.
citroner
300 g.
egebladsalat
250 g.
grønne asparges
200 g.
grønne bønner
1 stk.
gul peberfrugt
¾ stk.
hvidløg
20 g.
ingefær, frisk
¼ stk.
kinakål
1 ¼ stk.
limefrugt
1/3 bdt.
persille
1/3 stk.
porrer
2 stk.
rød peberfrugt
½ stk.
rødkål
250 g.
rucolasalat
½ stk.
savoykål
2 stk.
squash
250 g.
sukker ærter
1 kg.
tomater
6 stk.
zittauerløg
Kød
½ kg.
hakket kalkunkød
½ kg.
hakket svinekød
100 g.
kogt skinke
300 g.
kyllinger
½ kg.
kyllingebryst
Kolonial
40 cl.
danskvand
10 cl.
eddike
400 g.
flåede tomater
2 g.
friskkværnet peber
60 g.
grahamsmel
400 g.
hakkede tomater
1 g.
hønseboullionterning
4 kg.
hvedemel
3 cl.
jordnøddeolie
360 g.
knækkede hvedekerner
10 g.
majsstivelse
1 g.
muskatnød
300 g.
nudler
3 cl.
olie
100 g.
oliven
3 cl.
olivenolie
8 g.
oregano
½ kg.
pasta, frisk
1 ½ cl.
raps olie
30 g.
ribsgelé
1/3 l.
ribssaft
28 g.
salt
440 g.
solsikkekerner
6 cl.
soyasauce
272 g.
sukker
15 g.
tomatpure
80 g.
vanillesuker
Mejeri
¼ l.
A-38
1 stk.
æg
230 g.
gær
15 g.
margarine
¾ l.
skummetmælk
40 g.
smør
Yderligere
8 cl.
citronsaft
8 g.
groft salt
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17