Søndag 19. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Kalvetatar med oliven
Svinemørbrad med champignon a la creme.
Skinkesalat
Orientalsk boller i karry
Kalvebryst med frisk pasta
Okse medallion
oksesteaks
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Kalvebryst med frisk pasta
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalvetatar med oliven
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Okse medallion
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
oksesteaks
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Orientalsk boller i karry
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skinkesalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Svinemørbrad med champignon a la creme.
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
80 g.
rugbrød
Grønt
1 kg.
bage kartofel
2/3 kg.
champignoner
1 stk.
citron
12 stk.
forårsløg
8
friséesalatblade
80 g.
grønne asparges
½ stk.
gul peberfrugt
1 kg.
gulerødder
¼ stk.
hvidkål
1 kg.
kartofler
300 g.
madæble
100 g.
østershatte
2 g.
persille, frisk
50 g.
purløg
½ stk.
rød peberfrugt
100 g.
rødløg
2 g.
rosmarin
8
ruculasalatblade
349 g.
skalotteløg
400 g.
små kartofler
100 g.
sukker ærter
2 stk.
zittauerløg
Kød
¾ kg.
bøffer af oksemørbrad
300 g.
hakket kalvekød
1 kg.
kalvebov
400 g.
kogt skinke
80 g.
røget spegeskinke
¾ kg.
steaks af okseklump
½ kg.
svinemørbrad
Kolonial
3 cl.
æbleeddike
4 ½ cl.
balsamicoeddike
5 g.
dijonsennep
112 g.
grønne Picholines oliven
20 g.
hvedemel
8 g.
karry
260 g.
kødboller
40 g.
kokosmel
1 g.
kommen peber
1 g.
laurbærblade
100 g.
mayonnaise
1 g.
nelliker
1 ½ cl.
olie
12 cl.
olivenolie
½ kg.
pasta, frisk
40 g.
rosiner
2 g.
salt
112 g.
sorte Nicoises oliven
2 g.
sukker
1 g.
timian
Mejeri
6 stk.
æg
4 stk.
æggeblommer
10 cl.
creme fraiche 38%
400 g.
hytteost
mælk
25 g.
margarine
50 g.
parmasan ost
6 dl.
piskefløde
152 g.
smør
Yderligere
40 cl.
kalvefond
40 cl.
rødvin
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17