Søndag 19. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Brownies - 1
Bradepandekage med nødder eller mandler.
Gærklejner
Amerikansk Frugtsalat
Bagte bananer.
Bradepandekage.
Julehorn
Avocado dip
Hellefisk i fad med porrer
Citronsandkage
Frugtcremetærte
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Amerikansk Frugtsalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Avocado dip
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bagte bananer.
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bradepandekage med nødder eller mandler.
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bradepandekage.
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Brownies - 1
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Citronsandkage
Antal stk.
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Frugtcremetærte
Antal stk.
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Gærklejner
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Hellefisk i fad med porrer
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Julehorn
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Fisk
¾ kg.
hellefisk filet
Grønt
2 stk.
æble
¼ stk.
ananas
4 ½ stk.
appelsiner
8 stk.
avocadoer
400 g.
bananer
1 stk.
citron
330 g.
fennikel
2 cl.
friskpresset citronsaft
½ kg.
grønne vindruer
½ kg.
hindbær
¾ kg.
kartofler
300 g.
pærer
16 g.
persille, frisk
4 stk.
porrer
Kolonial
100 g.
bagepulver
40 g.
brun farin
300 g.
chokolade
60 stk.
creme fraiche dressing
280 g.
ferskner på dåse
2/3 kg.
flormelis
10 cl.
grønsagsbouillon
1/3 cl.
hindbærsaft
2 ½ kg.
hvedemel
4 g.
hvidløgspulver
300 g.
kakao
4 g.
kardemomme
12 g.
kartoffelmel
2 ¼ kg.
mel
300 g.
rosiner
400 g.
salsa
14 g.
salt
4 ½ kg.
sukker
2 kg.
svinefedt
80 g.
valnøddekerner
2 stk.
vanillestang
34 g.
vanillesuker
Mejeri
64 ¼ stk.
æg
30 cl.
creme fraiche
300 g.
gær
4 g.
kvark
¾ l.
mælk
2 2/3 kg.
margarine
3 ½ dl.
piskefløde
1 kg.
smør
240 g.
usaltet smør
2/3 l.
ylette
Yderligere
2/3 kg.
mørk chokolade
300 g.
nødder
30 g.
nødeflager
20 cl.
portvin
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17