| Grønt | 250 g. | ærter | 200 g. | broccoli | 250 g. | charlotteløg | 1 stk. | citron | 4 g. | dildkviste | 16 g. | friskklippet karse | 250 g. | grønne asparges | 250 g. | gulerødder | ½ stk. | hvidløg | 1 ½ kg. | kartofler | 16 g. | persille, frisk | 1 ¾ stk. | persillerod | 1 stk. | porrer | 1 g. | rosmarin | 1 stk. | zittauerløg | | | Kød | 2/3 kg. | kalvebov | 1 kg. | lammebryst | 200 g. | lammefars | | | Kolonial | 90 g. | hvedemel | 10 g. | hvide peberkorn | 30 cl. | lammebouillon | 5 cl. | lammesuppe | 2 g. | laurbærblade | 4 g. | majsstivelse | 2 g. | merian | 3 g. | nelliker | 4 g. | salt | 50 g. | timian | 30 g. | tomatpure | | | Mejeri | 1 stk. | æg | 10 stk. | æggeblommer | 10 cl. | kaffefløde | 75 g. | smør |
| |