| Bager | 200 g. | brød | ¼ stk. | franskbrød | | Grønt | 1 kg. | bage kartofel | 200 g. | bønner | ½ kg. | broccoli | 24 g. | citronmelisse | 1 stk. | gul peberfrugt | 80 g. | gulerødder | 2/3 stk. | hvidløg | 3 kg. | kartofler | 2 g. | mynte | ¼ bdt. | persille | 16 g. | persille, frisk | 1 stk. | porrer | 24 g. | purløg, frisk | 1 stk. | rød peberfrugt | 1 g. | rosmarin | 400 g. | skalotteløg | 5 stk. | zittauerløg | | | Kød | ½ kg. | hakket kalkunkød | 1 kg. | lammebryst | ¾ kg. | lammehals | ½ kg. | skinkestrimler | ¾ kg. | udbenet lammebov | | | Kolonial | 1 ½ cl. | æbleeddike | ½ dl. | bouillon | 5 g. | dijonsennep | 20 cl. | grønsagsbouillon | 45 g. | honning | 40 g. | hvedemel | 75 cl. | lammebouillon | 2 g. | majsstivelse | 300 g. | nudler | 1 ½ cl. | olie | 10 cl. | oystersauce | 5 g. | salt | 5 g. | sort peber | 15 cl. | soya | | Mejeri | 2 stk. | æg | 400 g. | gaio | | Yderligere | ½ cl. | citronsaft | 13 g. | peberkorn | 10 cl. | tør vermuth |
| |