Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Kalkunroulade med basilikumsauce
Kold farseret lammebov
Svinemørbrad med ratatouille
Skinkesalat
Millionbøf med kartofler
Stegt kylling med Kartoffelsalat
Kalkungryde med grønne bønner
Kalveruller med pasta
Kødboller i chili-tomatsauce
Oksekødsstrimler
Wok med sesam og chili
Urtefarseret lammebov
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Kalkungryde med grønne bønner
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalkunroulade med basilikumsauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalveruller med pasta
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kødboller i chili-tomatsauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kold farseret lammebov
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Millionbøf med kartofler
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Oksekødsstrimler
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skinkesalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Stegt kylling med Kartoffelsalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Svinemørbrad med ratatouille
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Urtefarseret lammebov
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Wok med sesam og chili
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
200 g.
brød
2/3 stk.
flüte
¼ stk.
franskbrød
Grønt
250 g.
champignoner
80 g.
chilipeber
330 g.
fennikel
½ kg.
grønne bønner
2 stk.
gul peberfrugt
400 g.
gulerødder
2 ¼ stk.
hvidløg
3 kg.
kartofler
1 stk.
limefrugt
2 g.
mynte
70 g.
persille, frisk
3 stk.
porrer
50 g.
purløg
2 stk.
rød peberfrugt
200 g.
rødløg
2 g.
rosmarin
40 g.
salvie, frisk
8 g.
salvieblade, friske
150 g.
skalotteløg
1 stk.
spidskål
4 stk.
squash
½ kg.
tomater
7 1/3 stk.
zittauerløg
Kød
120 g.
bacon
½ kg.
hakket oksekød
½ kg.
hakket svinekød
½ kg.
kalkun i strimler
¾ kg.
kalkunbryst
¾ kg.
kalveinderlår
2/3 kg.
kogt skinke
1 kg.
kyllinger
2/3 kg.
oksekød i strimler
½ kg.
skinkeinderlår
2/3 kg.
svinemørbrad
1 2/3 kg.
udbenet lammebov
Kolonial
1 g.
basilikum, tørret
½ dl.
bouillon
4 tsk.
chili krydderi
400 g.
flåede tomater
2 g.
friskkværnet peber
55 cl.
grønsagsbouillon
300 g.
hønseboullionterning
40 g.
husblas
57 g.
hvedemel
20 cl.
kalveboullon
340 g.
lange ris
4 g.
laurbærblade
12 g.
majsstivelse
100 g.
mandler
30 g.
mel
250 g.
nudler
40 cl.
oksebouillon
38 cl.
olie
160 g.
oliven
10 ½ cl.
olivenolie
½ kg.
pasta, frisk
1 ½ cl.
raps olie
45 g.
rød pesto
2 g.
salt
50 g.
soltørrede tomater
125 g.
sorte oliven
3 cl.
soyasauce
3 g.
spidskommen
1 ½ cl.
stærk chilisauce
21 g.
timian
30 g.
tomatpure
2/3 kg.
vilde ris
Mejeri
9 stk.
æg
20 cl.
creme fraiche 18%
400 g.
hytteost
30 cl.
kaffefløde
35 g.
margarine
¼ l.
skummetmælk
270 g.
smør
Yderligere
25 cl.
friskpresset appelsinsaft
8 g.
groft salt
10 cl.
rødvin
8 g.
sesamfrø
3 cl.
sherryeddike
10 cl.
tør vermuth
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17