| Bager | 86 g. | brødkrummer | | | Grønt | 200 g. | basilikumblade, friske | 1 stk. | blomkål | 40 g. | chilipeber | 2 stk. | citron | 1 ¼ stk. | grøn peberfrugt | ¼ stk. | gul peberfrugt | 80 g. | gulerødder | 1 stk. | hvidløg | 1 kg. | kartofler | 1 1/3 kg. | nye kartofler | 8 g. | persille, frisk | 4 stk. | porrer | 25 g. | purløg, frisk | ¼ stk. | rød peberfrugt | 100 g. | rødløg | 4 g. | rosmarin, frisk | 30 g. | skalotteløg | 360 g. | tomater | 2 1/3 stk. | zittauerløg | | | Kød | 180 g. | bacon | 2/3 kg. | hakket svinekød | 400 g. | lammebryst med ribben | 1 kg. | lammekød | 2/3 kg. | oksekød i strimler | 2/3 kg. | skinkeschnitzler af inderlår | ¾ kg. | svinekam | ¾ kg. | svinemørbrad | | Kolonial | 4 dl. | bouillon | 2 g. | citronpeber | 400 g. | dåse asparges | 30 g. | dijonsennep | 50 cl. | grønsagsbouillon | 45 g. | hvedemel | 340 g. | lange ris | 2 g. | laurbærblade | 1 ½ cl. | limesaft | 12 g. | løvstilke | 30 g. | majsstivelse | 100 g. | mandler | 40 cl. | oksebouillon | 1 ½ cl. | olie | 7 ½ cl. | olivenolie | 200 g. | pasta, frisk | 170 g. | ris | 1 g. | rosa peberkorn | 175 g. | sorte oliven | 3 g. | spidskommen | 30 g. | sukker | 10 g. | tomatpure | 175 g. | tørrede abrikoser | 1 ½ cl. | vineddike | | Mejeri | 2 stk. | æg | | mælk | 7 dl. | piskefløde | 135 g. | smør | | Yderligere | 25 cl. | friskpresset appelsinsaft | 10 g. | groft salt | 60 cl. | hvidvin | 6 g. | peberkorn | 3 cl. | sherryeddike | 1 stk. | zucchini (squash) |
| |