Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Vegetar Wok
Wok med broccoli og peberfrugt
Orientalsk svinekam med tomat og basilikumsauce
Soya kalv med ris
Kalvetatar med oliven
Lam bourguignon
Svinekød i sur-sød sauce
Wokgryde med oksestrimler
Thousand Island dressing
Honningben
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Honningben
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalvetatar med oliven
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lam bourguignon
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Orientalsk svinekam med tomat og basilikumsauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Soya kalv med ris
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Svinekød i sur-sød sauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Thousand Island dressing
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Vegetar Wok
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Wok med broccoli og peberfrugt
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Wokgryde med oksestrimler
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
200 g.
brød
¾ stk.
flüte
80 g.
rugbrød
Grønt
¼ stk.
ananas
1 kg.
bage kartofel
200 g.
basilikumblade, friske
200 g.
bønner
½ kg.
broccoli
2/3 kg.
champignoner
1 stk.
citron
24 g.
citronmelisse
8 stk.
forårsløg
8
friséesalatblade
2 stk.
grøn peberfrugt
3 stk.
gul peberfrugt
2/3 kg.
gulerødder
1 stk.
hvidløg
2 g.
ingefær
200 g.
mini majs
1/3 stk.
pastinakker
50 g.
persille, frisk
3 ½ stk.
persillerødder
1 2/3 stk.
porrer
24 g.
purløg, frisk
1 stk.
rød chilli
4 stk.
rød peberfrugt
8
ruculasalatblade
400 g.
selleri
100 g.
sukker ærter
360 g.
tomater
3 stk.
zittauerløg
Kød
100 g.
bacon
300 g.
hakket kalvekød
½ kg.
kalvestrimler
1 kg.
lammebryst
¾ kg.
lammehals
400 g.
okseinderlår
½ kg.
skinkesmåkød
½ kg.
skinkestrimler
¾ kg.
svinekam
Kolonial
1 ½ cl.
æbleeddike
400 g.
bambusskud
5 g.
brun farin
5 cl.
eddike
112 g.
grønne Picholines oliven
20 cl.
grønsagsbouillon
45 g.
honning
½ cl.
HP sovs
40 g.
hvedemel
2 g.
karry
30 g.
ketchup
5 cl.
kokosmælk
1 ½ cl.
limesaft
½ kg.
nudler
13 ½ cl.
olie
9 cl.
olivenolie
3 cl.
østerssauce
10 cl.
oystersauce
1 ¼ kg.
ris
5 g.
salt
5 cl.
sød chilisauce
5 g.
sort peber
112 g.
sorte Nicoises oliven
105 cl.
soya
2 ½ cl.
soyasauce
10 g.
sukker
20 g.
syltede agurker
tabasko
20 g.
tomatpure
175 g.
tørrede abrikoser
340 g.
vilde ris
Mejeri
15 cl.
creme fraiche 18%
50 g.
parmasan ost
2 dl.
piskefløde
Yderligere
5 g.
groft salt
20 cl.
hvidvin
30 cl.
rødvin
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17