Søndag 19. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Æblestrudel
Bradepandekage m / Marengs.
Æble- Makrontærte
Brændende kærlighed
Chilikartoffelsuppe
Engelsk julekage
Hindbærsnitter
Hindbærkoldskål
Chokoladekage - 2
Fransk nougatdessert
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Æble- Makrontærte
Antal stk.
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Æblestrudel
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bradepandekage m / Marengs.
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Brændende kærlighed
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Chilikartoffelsuppe
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Chokoladekage - 2
Antal stk.
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Engelsk julekage
Antal stk.
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Fransk nougatdessert
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Hindbærkoldskål
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Hindbærsnitter
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
240 g.
groft brød
228 g.
rasp
Grønt
20 stk.
æbler
40 g.
chilipeber
80 g.
citronskal
400 g.
hindbær
1 ½ kg.
kartofler
pære
18 2/3 stk.
syrlige æbler
3 ¼ stk.
zittauerløg
Kød
½ kg.
bacon
200 g.
oksekød i strimler
Kolonial
110 g.
bagepulver
2/3 kg.
brun farin
400 g.
cocktailbær
2/3 kg.
flormelis
100 cl.
grønsagsbouillon
60 g.
hindbærmarmelade
5 2/3 kg.
hvedemel
400 g.
kakao
42 g.
kanel
1 kg.
kartoffelmel
300 g.
kokosmel
1 kg.
korender
1 kg.
makroner
76 g.
mandelflager
¾ kg.
mandler
5 g.
muskatnød
3 cl.
olie
¾ kg.
rosiner
13 g.
salt
60 g.
sirup
2/3 kg.
stenfri dadler
4 kg.
sukker
100 g.
tomatpure
20
vanille
90 g.
vanillesuker
Mejeri
40 stk.
æg
32 stk.
æggeblommer
2/3 kg.
æggehvider
80 g.
gær
kærnemælk
2/3 l.
letmælk
1 ¼ l.
mælk
2 1/3 kg.
margarine
24 dl.
piskefløde
1 ¾ kg.
smør
1 kg.
usaltet smør
½ l.
ymer
Yderligere
blød nougat
40 cl.
cognac
¾ kg.
nøddekerner
400 g.
pomeransskal
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17