Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Stuvet savojkål med svinemørbrad
Okse medallion
Waldorfsalat
Lamme- og abrikosspid
Kødsovs
Tunkrebinetter med pasta-salat
Kalvebov med dampede rødbeder
Svinemørbrad med ratatouille
Wok med oksekød og grønsager
Jomfruhummer-kalvekotelet med fennikel
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Jomfruhummer-kalvekotelet med fennikel
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalvebov med dampede rødbeder
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kødsovs
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lamme- og abrikosspid
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Okse medallion
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Stuvet savojkål med svinemørbrad
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Svinemørbrad med ratatouille
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Tunkrebinetter med pasta-salat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Waldorfsalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Wok med oksekød og grønsager
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
1 stk.
flüte
137 g.
rasp
Fisk
1 kg.
jomfruhummere
200 g.
tun
Grønt
3 stk.
æbler
250 g.
blegselleri
50 g.
bønnespirer
250 g.
broccoli
210 g.
champignoner
288 g.
charlotteløg
1 stk.
citron
200 g.
courgetter
40 g.
dild
2/3 kg.
fennikel
80 g.
grønne asparges
½ kg.
grønne bønner
2 stk.
gul peberfrugt
1 kg.
gulerødder
1 2/3 stk.
hovedsalat
¼ stk.
hvidløg
8 g.
ingefær
4 kg.
kartofler
100 g.
østershatte
2 g.
persille, frisk
1 stk.
porrer
1 stk.
rød chilli
1 stk.
rød peberfrugt
300 g.
rødløg
40 g.
salvie, frisk
1 stk.
savoykål
299 g.
skalotteløg
400 g.
små kartofler
2 stk.
squash
½ kg.
tomater
100 g.
vindruer
3 stk.
zittauerløg
Kød
¾ kg.
bøffer af oksemørbrad
½ kg.
hakket oksekød
1 kg.
kalvebov med ben
1 kg.
kalvekoteletter
½ kg.
lammefars
½ kg.
okseinderlår
80 g.
røget spegeskinke
1 ¾ kg.
svinemørbrad
Kolonial
250 g.
æggenudler
4 ½ cl.
balsamicoeddike
8 g.
brun farin
10 g.
dijonsennep
400 g.
flåede tomater
10 g.
hvedemel
90 g.
majsstivelse
50 g.
mayonnaise
30 cl.
oksebouillon
9 cl.
olie
4 ½ cl.
olivenolie
320 g.
pasta
3 ¾ cl.
raps olie
30 g.
soltørrede tomater
50 cl.
soya
300 g.
syltede agurker
40 g.
timian
40 g.
valnøddekerner
340 g.
vilde ris
Mejeri
1 stk.
æg
5 cl.
creme fraiche 18%
300 g.
gaio
1/3 l.
minimælk
2 ½ dl.
piskefløde
90 g.
smør
yoghurt naturel
Yderligere
200 g.
abrikoser
4 cl.
citronsaft
50 cl.
hvidvin
40 cl.
kalvefond
2 g.
paprika
5 stk.
rødbeder
40 cl.
rødvin
10 cl.
tør hvidvin
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17