| Bager | 160 g. | brød | | | Fisk | 1 kg. | jomfruhummere | | | Grønt | 2/3 kg. | bage kartofel | 110 g. | blegselleri | 1 bdt. | bredbladet persille | 330 g. | fennikel | 400 g. | gulerødder | 1/3 stk. | hvidløg | 1 g. | ingefær | 1 kg. | kartofler | ½ stk. | kinakål | 4 stk. | porrer | 8 g. | salvieblade, friske | 1/3 stk. | savoykål | 50 g. | skalotteløg | 150 g. | sukker ærter | 2 stk. | zittauerløg | | | Kød | 150 g. | bacon | 1 ¼ kg. | kalveinderlår | 1 kg. | kalvekoteletter | 300 g. | okseinderlår | | Kolonial | 10 g. | hvedemel | 340 g. | jasmin ris | 70 cl. | kalveboullon | 4 g. | karry | 6 g. | laurbærblade | 33 cl. | olie | 160 g. | oliven | 1 ½ cl. | olivenolie | ½ kg. | pasta, frisk | 100 cl. | soya | | Mejeri | 20 cl. | creme fraiche 18% | 100 g. | parmasan ost | 1 dl. | piskefløde | 30 g. | smør | | Yderligere | 10 cl. | rødvin | 2 g. | sambal olek | 10 cl. | tør hvidvin |
| |