| Bager | 160 g. | brød | | | Grønt | ¾ kg. | bage kartofel | 200 g. | bønner | ¼ stk. | gul peberfrugt | 1/3 stk. | hvidløg | 37 g. | persille, frisk | 12 g. | purløg, frisk | 400 g. | svampe | 1 stk. | zittauerløg | | Kød | 180 g. | bacon | 1 kg. | kalvefilét | 2/3 kg. | svinefars | | | Kolonial | 125 g. | dijonsennep | 20 g. | hvedemel | 60 cl. | kalveboullon | 10 g. | kartoffelmel | 12 g. | løvstilke | 80 g. | mandelflager | 20 cl. | olie | 340 g. | ris | 1 g. | rosa peberkorn | | | Mejeri | | mælk | 4 dl. | piskefløde | | Yderligere | 460 g. | abrikoser | 40 cl. | hvidvin |
| |