| Bager | 320 g. | brød | 1 stk. | flüte | | Fisk | ½ kg. | tunbøffer | | | Grønt | 400 g. | artiskokhjerter | 1 stk. | citron | 4 g. | citronskal | 4 g. | dildkviste | 300 g. | egebladsalat | 16 g. | friskklippet karse | 200 g. | grønne bønner | ¼ stk. | gul peberfrugt | 480 g. | gulerødder | 1 ½ stk. | hvidløg | ¾ kg. | kartofler | 1/3 bdt. | persille | 12 g. | persille, frisk | 12 g. | purløg, frisk | 1 stk. | rød chilli | ¾ kg. | tomater | 3 stk. | zittauerløg | | | Kød | 180 g. | bacon | 300 g. | kyllinger | 100 g. | lammebryst | 2/3 kg. | svinefars | | Kolonial | 120 g. | dijonsennep | 1 g. | garam masala | 50 g. | hvedemel | 8 g. | karry | 5 cl. | lammesuppe | 12 g. | løvstilke | 2 g. | nelliker | 6 cl. | olivenolie | 2/3 kg. | ris | 1 g. | rosa peberkorn | 3 cl. | stærk chilisauce | 340 g. | vilde ris | | Mejeri | 4 stk. | æggeblommer | | mælk | 4 dl. | piskefløde | 25 g. | smør | | Yderligere | 3 cl. | citronsaft | 80 | grønne chilli | 40 cl. | hvidvin |
| |