| Bager | 240 g. | groft brød | 160 g. | rugbrød | | Grønt | | bage kartofel | 330 g. | bladselleri | 300 g. | cherrytomater | 400 g. | grønne bønner | 442 g. | gulerødder | 3 stk. | hovedsalat | 1/3 stk. | hvidkål | 2/3 stk. | hvidløg | 24 g. | persille, frisk | 24 g. | purløg, frisk | 1 stk. | rød peberfrugt | 3 2/3 stk. | zittauerløg | | Kød | ½ kg. | kyllingebryst | 300 g. | røget hamburgerryg | ¾ kg. | svinemørbrad | 2/3 kg. | udbenet svinebov | | Kolonial | 1 g. | cayennepeber | 10 g. | dijonsennep | | friskkværnet peber | 50 cl. | hønsebouillon | | kanelstang | 16 g. | karry | 20 g. | mel | 4 ½ cl. | olie | | olivenolie | 340 g. | parboiled ris | ½ kg. | pasta, frisk | 340 g. | ris | 40 g. | rosiner | 60 g. | store kapers med stilk | 1 g. | timian | | | Mejeri | 2 stk. | æggeblommer | 1 dl. | piskefløde | | Yderligere | | groft salt | | paprika |
| |