| Fisk | 400 g. | laksefilet | | | Grønt | 200 g. | champignoner | 1 stk. | citron | 12 stk. | forårsløg | 160 g. | gulerødder | ¼ stk. | hvidløg | ¾ kg. | kartofler | 2 g. | persille, frisk | 100 g. | rødløg | 400 g. | tomater | 3 stk. | zittauerløg | | Kød | 40 g. | bacon | 1 kg. | kalvebov | 2/3 kg. | kalveschnitzler | 400 g. | oksekød i strimler | | Kolonial | 2 g. | laurbærblade | 10 g. | majsmel | 1 g. | nelliker | ½ kg. | pasta, frisk | 5 g. | salt | 80 g. | soltørrede tomater | 1 g. | timian | | | Mejeri | 8 stk. | æg | 4 stk. | æggeblommer | 15 cl. | creme fraiche 18% | 160 g. | feta | ¼ l. | mælk | 1 dl. | piskefløde | 137 g. | smør | | | Yderligere | 300 g. | butterdej | 1 cl. | kalvefond | 4 g. | paprika | 8 g. | peberkorn |
| |