Fredag 17. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Grillet kyllingebryst med grilltomat
Babymos med pære
Glaseret hamburgerrug
Grønsagslasagne
Kylling Americano
Grønsagssuppe
Grønsagssuppe
Glaserede hvide løg
Kartoffelmos med squashblanding
Bortsch (rødbedesuppe)
Fyldte Peberfrugter
Specier - 2
Kalkungryde 1
Bagte kastanier
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Babymos med pære
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bagte kastanier
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Bortsch (rødbedesuppe)
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Fyldte Peberfrugter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Glaserede hvide løg
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Glaseret hamburgerrug
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Grillet kyllingebryst med grilltomat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Grønsagslasagne
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Grønsagssuppe
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Grønsagssuppe
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalkungryde 1
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kartoffelmos med squashblanding
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kylling Americano
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Specier - 2
Antal portioner
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
240 g.
brød
1 stk.
flüte
2/3 kg.
groft brød
rasp
Grønt
16 g.
basilikum, frisk
250 g.
broccoli
246 g.
champignoner
chilipeber
3 stk.
forårsløg
grøn peberfrugt
2/3 kg.
gulerødder
240 g.
hvide løg
hvidkål
1 stk.
hvidløg
1 ½ kg.
kartofler
250 g.
kastanier
100 g.
pærer
50 g.
persille, frisk
3 stk.
porrer
rød chilli
3 stk.
rød peberfrugt
160 g.
rødløg
salat
450 g.
selleri
50 g.
spinatblade
2 1/3 stk.
squash
2/3 kg.
tomater
8 stk.
zittauerløg
Kød
½ kg.
kalkunbryst
1 1/3 kg.
kyllinger
¾ kg.
kyllingebryst
magert oksekød
1 kg.
røget hamburgerryg
Kolonial
2/3 kg.
brun farin
1 ¼ kg.
flåede tomater
friskkværnet peber
12 1/3 cl.
grønsagsbouillon
396 g.
hakkede tomater
4 g.
hjortetaksalt
262 cl.
hønsebouillon
1 kg.
hvedemel
4 g.
kardemomme
10 g.
karry
200 g.
lasagneplader
40 g.
mandelflager
11 cl.
olie
3 cl.
olivenolie
pasta
2/3 kg.
pasta, frisk
1 ½ cl.
raps olie
456 g.
ris
30 g.
rosiner
salt
20 cl.
soya
35 g.
sukker
9 g.
timian
340 g.
vilde ris
Mejeri
2 stk.
æg
24 ¾ cl.
creme fraiche 18%
200 g.
hytteost
2/3 l.
mælk
45 g.
margarine
20 cl.
Mornay sauce
100 g.
ost 30+
2/3 kg.
smør
1/3 l.
ymer
Yderligere
½ cl.
citronsaft
215 g.
groft salt
5 ¼ stk.
rødbeder
2 cl.
rødvinsmarinade
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17