| Bager | 200 g. | groft brød | | | Grønt | 2/3 kg. | bage kartofel | ¾ stk. | hvidløg | 500 g. | kartofler | 8 g. | krydderurter | 16 g. | persille, frisk | ¼ stk. | rødkål | 300 g. | rødløg | 200 g. | rodselleri | 1 g. | rosmarin | 3 stk. | zittauerløg | | Kød | 300 g. | fårefars | ¾ kg. | kalveschnitzler | 300 g. | oksekød i strimler | | | Kolonial | 3 cl. | balsamicoeddike | 5 g. | honning | 80 cl. | hønsebouillon | 170 g. | løse ris | 1 cl. | olie | 3 cl. | olivenolie | 1 g. | oregano | 5 g. | salt | | Mejeri | 1 stk. | æg | ¼ l. | mælk | | Yderligere | 1 g. | paprika |
| |