Lørdag 18. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Tomatgryde med hakket oksekød
Svinemørbrad med sennep og skinke
Kyllingesalat med grillede artiskokker og snegle
Japansk kalvegyros med orangekål
Kalkunroulade med basilikumsauce
Kalvegryde med pasta
Italienske koteletter
Hjerter i Flødetomatsauce
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Hjerter i Flødetomatsauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Italienske koteletter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Japansk kalvegyros med orangekål
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalkunroulade med basilikumsauce
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalvegryde med pasta
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kyllingesalat med grillede artiskokker og snegle
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Svinemørbrad med sennep og skinke
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Tomatgryde med hakket oksekød
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
200 g.
brød
Grønt
1 stk.
appelsin
¾ kg.
bage kartofel
50 g.
basilikum, frisk
½ kg.
bønner
100 g.
champignoner
40 g.
chilipeber
200 g.
grønne bønner
380 g.
gulerødder
hvidkål
2/3 stk.
hvidløg
3 ¼ kg.
kartofler
4 g.
persille, frisk
16 g.
purløg, frisk
¾ kg.
rosenkål
16 stk.
salatblade
1 stk.
spidskål
450 g.
tomater
7 stk.
zittauerløg
Kød
½ kg.
hakket magert oksekød
¾ kg.
kalkunbryst
2/3 kg.
kalvestrimler
2/3 kg.
kalveyderlår
½ kg.
kyllingebryst
40 g.
parmaskinke
¾ kg.
svinehjerter
1 kg.
svinekoteletter
1 ¼ kg.
svinemørbrad
Kolonial
4 g.
basilikum, tørret
400 g.
flåede tomater
¼ glas
grilled artiskok
100 g.
grønne oliven
400 g.
hakkede tomater
1 cl.
hønsebouillon
300 g.
hønseboullionterning
3 cl.
hvidvinseddike
4 g.
karry
15 g.
ketchup
4 cl.
kulør
2 g.
laurbærblade
20 cl.
lys kalvefond
10 g.
majsstivelse
1 ½ cl.
olie
16 cl.
olivenolie
¾ kg.
pasta
2/3 kg.
pasta, frisk
4 g.
ris
45 g.
rød pesto
30 g.
sennep
60 g.
snegle fra dåse
200 g.
soltørede tomater i olielage
20 g.
soltørrede tomater
80 cl.
soya
1 g.
tandori
30 g.
tomatpure
Mejeri
4 ½ cl.
creme fraiche
250 g.
gaio
40 g.
margarine
60 g.
parmasan ost
2 ¾ dl.
piskefløde
330 g.
smør
Yderligere
5 g.
groft salt
60 g.
kalkunbacon
4 g.
peberkorn
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17