| Bager | 2/3 stk. | flüte | | | Grønt | 3 stk. | avocadoer | ½ stk. | citron | 50 g. | dild | 6 stk. | forårsløg | 160 g. | gulerødder | 1 stk. | hvidløg | 250 g. | kantareller | 2 ¼ kg. | kartofler | 50 g. | persille, frisk | 1 g. | rosmarin | 3 g. | rosmarin, frisk | 3 g. | salvie, frisk | 150 g. | skalotteløg | 3 g. | timian, frisk | 180 g. | tomater | 2 stk. | zittauerløg | | Kød | 50 g. | bacon | ½ kg. | hakket magert oksekød | 200 g. | kogt skinke | 400 g. | lammefars | ¾ kg. | roastbeef af inderlår | 2/3 kg. | strudsekølle | ¾ kg. | udbenet lammebov | | | Kolonial | 3 ¾ cl. | balsamicoeddike | 1 g. | basilikum, tørret | 40 g. | husblas | 2 g. | koriander | 50 g. | mayonnaise | 1 ½ cl. | olie | 5 cl. | olivenolie | 340 g. | ris | 2 g. | salt | 38 cl. | soya | ½ kg. | spaghetti | 1 g. | timian | 200 g. | tomatpure | | | Mejeri | 1 stk. | æg | 2 ½ dl. | piskefløde | 150 g. | revet Mozzarella | 45 g. | smør | | Yderligere | 1 ½ cl. | citronsaft | 2 g. | groft salt | 40 cl. | hvidvin |
| |