| Bager | 57 g. | rasp | | | Grønt | 3 stk. | æbler | 250 g. | blegselleri | 60 g. | champignoner | ½ stk. | citron | 200 g. | courgetter | 40 g. | dild | 80 g. | grønne asparges | 2/3 kg. | gulerødder | ¼ stk. | hvidløg | 1 ¾ kg. | kartofler | 100 g. | østershatte | 2 g. | persille, frisk | 1 stk. | rød chilli | 100 g. | rødløg | 1 stk. | savoykål | 249 g. | skalotteløg | 400 g. | små kartofler | 100 g. | vindruer | 2 stk. | zittauerløg | | | Kød | ¾ kg. | bøffer af oksemørbrad | ½ kg. | hakket oksekød | ½ kg. | lammefars | 80 g. | røget spegeskinke | 1 ¼ kg. | svinemørbrad | | | Kolonial | 4 ½ cl. | balsamicoeddike | 400 g. | flåede tomater | 40 g. | majsstivelse | 50 g. | mayonnaise | 6 cl. | olie | 20 g. | timian | 40 g. | valnøddekerner | | | Mejeri | 5 cl. | creme fraiche 18% | 1/3 l. | minimælk | ½ dl. | piskefløde | 30 g. | smør | | Yderligere | 200 g. | abrikoser | 20 cl. | hvidvin | 40 cl. | kalvefond | 40 cl. | rødvin |
| |