| Bager | 8 stk. | pitabrød | | | Fisk | 400 g. | rødfiskfileter | ½ kg. | rødtunger | | Grønt | 1 stk. | agurk | 1 kg. | aspargeskartofel | 250 g. | champignoner | 1 stk. | citron | 8 stk. | forårsløg | 1 stk. | gul peberfrugt | 240 g. | gulerødder | 16 g. | persille, frisk | 1 stk. | porrer | 12 g. | purløg | 250 g. | salat | 100 g. | skalotteløg | 200 g. | spinat, frisk | ¾ kg. | tomater | 5 stk. | zittauerløg | | | Kød | ½ kg. | kalkun i strimler | | | Kolonial | 100 g. | barbecuesauce | 100 cl. | grønsagsbouillon | 2 g. | karry | 3 cl. | olie | 300 g. | pastabånd | 250 g. | tomatsauce | | Mejeri | 25 cl. | creme fraiche 18% | 20 cl. | creme fraiche 38% | 1/3 l. | mælk | 25 g. | smør | | Yderligere | 20 cl. | hvidvin | 10 cl. | tør hvidvin |
| |