Fredag 17. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Broccolisalat
Omelet med grøntsager
Skinkeruller med spinat og pasta
Gratinerede peberfrugter
Pasta med kalkun og tomat
Cannelloni med hakket kød og spinat
Frikadelle - med kalkun
3 små herlige svinebasser med æbler og svampe
Calzone med spinatfyld og rissalat
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
3 små herlige svinebasser med æbler og svampe
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Broccolisalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Calzone med spinatfyld og rissalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Cannelloni med hakket kød og spinat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Frikadelle - med kalkun
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Gratinerede peberfrugter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Omelet med grøntsager
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med kalkun og tomat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skinkeruller med spinat og pasta
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
200 g.
brød
160 g.
groft brød
50 g.
rasp
Grønt
2 stk.
æble
1 stk.
appelsin
40 g.
basilikum, frisk
½ kg.
broccoli
½ kg.
champignoner
250 g.
cherrytomater
1 stk.
citron
2 g.
citronskal
grøn peberfrugt
2 stk.
gul peberfrugt
160 g.
gulerødder
1 stk.
hvidløg
40 g.
krydderurter
24 g.
oregano, frisk
80 g.
perleløg
2 stk.
porrer
2 stk.
rød peberfrugt
366 g.
rødløg
200 g.
skovsvampe
1 kg.
spinat, frisk
400 g.
spinatblade
4 stk.
zittauerløg
Kød
40 g.
bacon
300 g.
hakket kalkunkød
300 g.
hakket magert oksekød
100 g.
kalkun i strimler
400 g.
kalkunbryst
2/3 kg.
skinkeschnitzler af inderlår
1 kg.
svinemørbrad
Kolonial
25 cl.
grønsagsbouillon
400 g.
hakkede tomater
405 g.
hvedemel
100 cl.
kalveboullon
320 g.
lasagneplader
20 g.
majsstivelse
muskatnød
2 ½ cl.
olie
3 cl.
olivenolie
400 g.
pasta
2/3 kg.
pasta, frisk
3 cl.
rødvinseddike
75 g.
rosiner
3 g.
salt
86 g.
solsikkekerner
20 g.
soltørrede tomater
56 g.
sukker
8 g.
tørret basilikum
Mejeri
10 stk.
æg
15 cl.
creme fraiche
12 g.
gær
200 g.
hytteost
mælk
60 g.
mager ost
150 g.
mozzarella
25 g.
parmasan ost
2/3 l.
skummetmælk
98 g.
smør
Yderligere
5 g.
groft salt
Karolines GrundSauce med mælk
40 g.
mild Danbo 30%
16 1/3 cl.
porter
20 cl.
Tawny portvin
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17