Lørdag 18. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Kold farseret lammebov
Spaghettifad
Italiensk marinerede grillbøffer
Roastbeef med avokadokartoffelsalat
Strudse-Stroganoff med bacon
Lammekød i karry
Pie med Oksekød
Pariserbøf
Paprikaschnitzel
Indisk risret
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Indisk risret
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Italiensk marinerede grillbøffer
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kold farseret lammebov
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lammekød i karry
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Paprikaschnitzel
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pariserbøf
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pie med Oksekød
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Roastbeef med avokadokartoffelsalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Spaghettifad
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Strudse-Stroganoff med bacon
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
2/3 stk.
flüte
240 g.
groft brød
sandwichbrød
Grønt
3 stk.
avocadoer
20 g.
basilikum, frisk
330 g.
bladselleri
1 stk.
citron
50 g.
dild
6 stk.
forårsløg
2/3 kg.
gulerødder
½ stk.
hvidkål
1 2/3 stk.
hvidløg
250 g.
kantareller
2 ¼ kg.
kartofler
100 g.
persille, frisk
40 g.
revet peberrod
1 stk.
rød peberfrugt
1 g.
rosmarin
3 g.
rosmarin, frisk
3 g.
salvie, frisk
150 g.
skalotteløg
½ stk.
squash
3 g.
timian, frisk
380 g.
tomater
9 ¼ stk.
zittauerløg
Kød
90 g.
bacon
1 kg.
hakket magert oksekød
2/3 kg.
hakket oksekød
2/3 kg.
kalveschnitzler
200 g.
kogt skinke
400 g.
lammefars
1 ½ kg.
lammehals
¾ kg.
roastbeef af inderlår
2/3 kg.
strudsekølle
¾ kg.
svinemørbrad
¾ kg.
udbenet lammebov
Kolonial
4 ¾ cl.
balsamicoeddike
1 g.
basilikum, tørret
1 g.
cayennepeber
50 cl.
hønsebouillon
40 g.
husblas
40 g.
hvedemel
60 g.
kapers
4 g.
karry
2 g.
koriander
10 g.
majsmel
50 g.
mayonnaise
10 cl.
oksebouillon
3 cl.
olie
8 cl.
olivenolie
4 g.
oregano
340 g.
parboiled ris
340 g.
ris
2 g.
salt
38 cl.
soya
½ kg.
spaghetti
60 g.
syltede rødbeder
2 g.
timian
200 g.
tomatpure
Mejeri
2 stk.
æg
8 stk.
æggeblommer
10 cl.
creme fraiche
15 cl.
creme fraiche 18%
20 g.
margarine
2 ½ dl.
piskefløde
150 g.
revet Mozzarella
125 g.
smør
Yderligere
200 g.
butterdej
1 ½ cl.
citronsaft
2 g.
groft salt
40 cl.
hvidvin
1 cl.
kalvefond
7 g.
paprika
1/3 stk.
zucchini (squash)
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17