Mandag 20. Maj
957 opskrifter online
Madplan
Forside
Opskrifter
Madplaner
Tøm køleskab
Egen madplan
Find opskrift
Egen Madplan
Skinkeruller med kartoffelmos
Ristede rodfrugter
Kalkunfrikadeller med chili
Pitabrød med kalkunfyld
Pasta med rejer og kapers
Lam bourguignon
Pasta med laks
Salat med kylling og kikærter
Rødbedebøffer
Pestokylling med mozzarella ost
Kylling med kikærter
Oregano stegte kartofler
Oksekødsgratin med løg og tomater
Kalkungryde 1
Kalkunfrikadeller med tomatsalat
Kold Grønsagssuppe
Senneps dressing
Salat med feta og soltørrede tomater
Roastbeef og kyllinge drumsticks til picnic
Pirogger med spinat og champignon
Oliven flødeost med pinjekerner og mandelflager
Interaktivitet
Debat
Roulette
Anbefal siden
Brevkasse
Send en opskrift
Egen Madplan
Opskrifter
Kalkunfrikadeller med chili
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalkunfrikadeller med tomatsalat
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kalkungryde 1
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kold Grønsagssuppe
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Kylling med kikærter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Lam bourguignon
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Oksekødsgratin med løg og tomater
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Oliven flødeost med pinjekerner og mandelflager
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Oregano stegte kartofler
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med laks
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pasta med rejer og kapers
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pestokylling med mozzarella ost
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pirogger med spinat og champignon
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Pitabrød med kalkunfyld
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Ristede rodfrugter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Roastbeef og kyllinge drumsticks til picnic
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Rødbedebøffer
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Salat med feta og soltørrede tomater
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Salat med kylling og kikærter
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Senneps dressing
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skinkeruller med kartoffelmos
Antal kuverter
Vælg dag
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Indkøbsseddel
Bager
1 kg.
brød
2 ¾ stk.
flütes
2/3 kg.
groft brød
8 stk.
pitabrød
Fisk
400 g.
laksefilet
150 g.
rejer
Grønt
320 g.
ærter
1 stk.
agurk
250 g.
asparges
2 kg.
bage kartofler
440 g.
blegselleri
250 g.
broccoli
1 2/3 kg.
champignoner
250 g.
egebladsalat
250 g.
feldsalat
3 stk.
forårsløg
2 stk.
grøn peberfrugt
1 stk.
gul peberfrugt
400 g.
gulerødder
1 ¼ stk.
hvidløg
4 g.
ingefær
3 kg.
kartofler
50 g.
koriander, friske
2 g.
krydderurter
120 g.
majs
16 g.
merian, frisk
¼ bdt.
persille
132 g.
persille, frisk
1 stk.
persillerod
3 stk.
porrer
16 g.
purløg, frisk
2 stk.
rød peberfrugt
150 g.
rødløg
250 g.
salat
16 stk.
salatblade
14 g.
selleri
½ kg.
spinat, frisk
1 stk.
squash
2 1/3 kg.
tomater
14 stk.
zittauerløg
Kød
100 g.
bacon
1 kg.
hakket kalkunkød
300 g.
hakket magert oksekød
½ kg.
kalkun i strimler
2/3 kg.
kalkunbryst
150 g.
kogt skinke
400 g.
kyllingebryst
½ kg.
kyllingefilet
300 g.
kyllingelår
¾ kg.
lammehals
400 g.
roastbeef af inderlår
2/3 kg.
skinkeschnitzler af inderlår
Kolonial
7 ½ cl.
balsamicoeddike
100 g.
barbecuesauce
84 g.
basilikum, tørret
3 dl.
bouillon
1 ½ cl.
eddike
400 g.
flåede tomater
55 cl.
grønsagsbouillon
5 g.
gurkemeje
25 g.
havregryn
5 g.
honning
90 cl.
hønsebouillon
100 g.
hvedeklid
497 g.
hvedemel
30 g.
kapers
2 g.
karry
15 g.
karrypasta
2/3 kg.
kikærter
1 g.
koriander
1 ½ cl.
limesaft
19 g.
majsstivelse
50 g.
mandelflager
2 g.
muskatnød
12 cl.
olie
32 ¼ cl.
olivenolie
4 g.
oregano
400 g.
pasta
300 g.
pasta, frisk
90 g.
pinjekerner
2 ½ cl.
raps olie
10 g.
ribsgelé
1 kg.
ris
15 g.
salt
15 g.
sennep
30 g.
soltørrede tomater
112 g.
sorte Nicoises oliven
300 g.
sorte oliven
2 g.
sukker
1 g.
timian
10 g.
tomatpure
340 g.
vilde ris
Mejeri
7 stk.
æg
20 cl.
creme fraiche 38%
250 g.
feta
10 cl.
fløde 13%
250 g.
flødeost naturel
25 g.
gær
20 cl.
kaffefløde
letmælk
¾ l.
mælk
20 cl.
Mornay sauce
200 g.
mozzarella
½ l.
skummetmælk
10 g.
smør
1 dl.
syrnet fløde
1/3 l.
ylette
Yderligere
6 cl.
citronsaft
22 g.
groft salt
80
grønne chilli
100 g.
kalkunbacon
5 g.
paprika
4 g.
peber
2 ½ stk.
rødbeder
30 cl.
rødvin
30 g.
tørrede tranebær
Tilføj egne vare
Login
Nye opskrifter
Pølsehorn
Ærtesuppe, kold
Rødkål
Brune kartofler
Flæskesteg med brun sauce
Spyd med barbecuekylling og majssalsa
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
Grillet andebryst tournedos
Torskefilet i fad
Farsbrød med gorgonzola
Omelet med champignon
Kylling nudelsuppe
Pasta med rejer og kapers
Lemmonfizz
Tøzens kylling i karry
Ugens top 10
1.
Svinemørbrad med champignon a la creme.
2.
Tøzens kylling i karry
3.
Torskefilet i fad
4.
Indisk risret
5.
Vildsvinekølle med grønt
6.
Fløde sovs
7.
Fyldt Kyllingebryst med SVANSØ Pesto og frisk salat
8.
Skysovs
9.
Kyllingebryst med frisk pasta og tomatsovs
10.
Amerikansk Burger
Om Madplaner.dk
|
Kontakt
|
Til webmasters
|
Annoncering
|
Web Master
Madplaner.dk - Bjerregade 5, 8722 Hedensted, DK - Telefon: +45 28 91 27 27 (09:00 - 20:00 CET) - CVR Nr.: 32 87 87 17